Ny P-plads inkl. nedrivning - NorSea Group

Projektet omfatter:

Efter renovering af eksisterende bygning på Kanalen 1, var det tid til at få fjernet det gamle kontor fra 1930 på 1.900 m² og etablere en ny P-plads.

P-pladsen på 7.600 m² har meget varierende jordbund, og det var derfor nødvendigt at lave forskellige opbygninger. Der skulle ligeledes projekteres et fundament på blød bund til et 8 meter højt skilt.

Projektet indeholder fuldt kloakprojekt inkl. strømpeforing under bygning, 10 ladestandere til el-biler, nyt cykelskur på 100 m², samt indretning af p-pladser. Udfordringer ved høj vandstand er varetaget i både ladestandere, belysning, porte mv.

INGENIØRVÆRKET har varetaget el-rådgivning, konstruktion, anlæg, kloak.

Bygherre: NorSea Group

Opførelsesår: 2020

Lokation: Kanalen, Esbjerg

Udbudsform: Fagentreprise

Rolle: Totalrådgivning

INGENIØRVÆRKET
Nordre Dokkaj 7 2. sal​, 6700 Esbjerg​
Tlf. 2011 8070|info@ingva.dk​​|CVR: 36035382