Tilbygning til specialcenter - RABU i Ribe

Projektet omfatter:

98 m² tilbygning til bofællesskab samt ombygning af eksisterende fælles faciliteter. Tilbygningen indeholder 2 værelser og 1 badeværelse. Tilbygningen er specielt indrettet til beboere med svære fysiske- og psykiske problemstillinger. Der er overalt loftslift, der kan bringe beboerne sikker fra værelse til bad.

I eksisterende bygning er der tilføjet ekstra bad, udvidelse af fælles ophold samt kontor.

I begge badeværelser er der spa med indbygget lysinstallation samt badebåre med lyshimmel, for stimulering af beboer.

Bygherre: Esbjerg Kommune, Ejendomme

Opførelsesår: Juni 2019 – Marts 2020

Lokation: Bøge Alle 5, Ribe 

Udbudsform: 5 fagentrepriser + bygherreleverancer

Rolle: Totalrådgivning

INGENIØRVÆRKET
Nordre Dokkaj 7 2. sal​, 6700 Esbjerg​
Tlf. 2011 8070|info@ingva.dk​​|CVR: 36035382