INGENIØRVÆRKET overtager Almbjerg A/S, og ekspanderer til Horsens

INGENIØRVÆRKET annoncerer i dag sin overtagelse af firmaet Almbjerg A/S Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I i Horsens. Denne strategiske overtagelse markerer INGENIØRVÆRKETs første afdeling udenfor Esbjerg, som er et væsentligt skridt i virksomhedens fortsatte vækststrategi.

Almbjerg A/S er et velrenommeret firma med en stærk faglig position, der beskæftiger fem dygtige medarbejdere. Overtagelsen kommer som en del af et generationsskifte, hvor Allan Almbjerg vil fortsætte som seniorkonsulent og samtidigt udføre certificeringsopgaver.

Med denne nye tilføjelse vil INGENIØRVÆRKET styrke sin position som vækstvirksomhed indenfor den rådgivende ingeniørbranche. Virksomheden har oplevet solid vækst i de seneste år, og overtagelsen af Almbjerg A/S vil understøtte og accelerere denne vækststrategi.

"Vi er glade for at kunne byde Almbjerg A/S medarbejdere velkommen til INGENIØRVÆRKET" udtaler direktør Finn Bojsen og fortsætter: "Almbjerg A/S’s ekspertise og erfaring vil være en værdifuld tilføjelse til vores virksomhed, og vi ser frem til at udvide vores tilstedeværelse til Horsens og betjene det lokale marked endnu bedre".

Allan Almbjerg udtaler: "Det er med stor glæde, at vi indgår i INGENIØRVÆRKET. Vi deler samme værdier og ambitioner for at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Jeg ser frem til at bidrage til INGENIØRVÆRKETs vækst som seniorkonsulent, og fortsætte med at betjene vores eksisterende og kommende kunder".

INGENIØRVÆRKET ser frem til at bygge videre på Almbjerg A/S´s solide faglige fundament og udvide sin tilstedeværelse på tværs af regionen. Virksomheden opretholder det høje faglige niveau som Almbjerg A/S´s kunder er vant til, og samtidig tilbydes nye faglige ekspertiser inden for bl.a. brandrådgivning og tekniske installationer.

OM INGENIØRVÆRKET

INGENIØRVÆRKET udfører rådgivning til opførelse af byggeri af enhver art, og har mange offentlige og private kunder. INGENIØRVÆRKET har omfattende referencer inden for den almene boligsektor, og arbejder tæt sammen med kunderne med stor fokus på godt købmandskab. Når der løses opgaver, gør medarbejderne sig umage med at skabe et godt resultat og det mærker kunderne. Virksomheden vækster stabilt og kontrolleret med en sikker prioritering af at alle skal kunne følge med, og nu er tiden altså kommet hvor virksomheden skal have en afdeling udenfor Esbjerg. Her er valgt Horsens, hvor der er uddannelsesinstitutioner for både ingeniører og konstruktører. Virksomheden har ekspertise inden for en bred vifte af ingeniørdiscipliner og tilbyder skræddersyede løsninger til både private og offentlige sektorer. Med overtagelsen af Almbjerg A/S har INGENIØRVÆRKET nu 26 ansatte.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst
Finn Moe Bojsen
Direktør
Mob. 23 69 15 40
fmb@ingva.dk

Hent pressemeddelelsen som PDF her