BRANDRÅDGIVNING

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder brandrådgivning i henhold til den gældende lovgivning. Vi sørger for at byggeprojektet lever op til myndighedernes krav til aktiv og passiv brandsikring.
Vi har certificerede brandrådgivere til BK2, og er altid opdaterede på den gældende lovgivning, krav og retningslinjer mv.

BYGGEANSØGNING
BYGGEANSØGNING

BYGGEANSØGNING

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder at ansøge, behandle og varetage den løbende kontakt med myndighederne, i forbindelse med projekter som kræver en byggetilladelse fra de lokale myndigheder. Vi kan være behjælpelig med at udarbejde den nødvendige dokumentation som f.eks. tegninger, beregninger, energirammeberegning mv. 

BYGGESTYRING OG TILSYN

Norconsult – INGENIØRVÆRKET er din repræsentant på byggepladsen, og sørger for at projektet kører som planlagt - fra opstartsfasen til aflevering af et færdigt byggeprojekt. God styring er altafgørende for et succesfuldt resultat. Vi har en lang erfaring med byggestyring, og kender derfor de typiske problemer der kan opstå, og hvordan de kan undgås. Vi fører løbende tilsyn, så fejl bliver rettet i tide og ikke eskalerer.

BYGGESTYRING OG TILSYN
BYGHERRERÅDGIVNING

BYGHERRERÅDGIVNING

Norconsult – INGENIØRVÆRKET har mange års erfaring med bygherrerådgivning. 
Vi har erfaring med både private og offentlige bygherrer, hvor vi sikrer opfyldelse af pris, tid og kvalitet.

DESIGN & TEGNING

Har du brug for målfaste tegninger, eller en visualisering til dit næste byggeprojekt? INGENIØRVÆRKET kan udføre optegning i de nyeste digitale programmer, og vi investerer løbende i ny teknologi, så vi følger med i udviklingen. Alle vores projekter optegnes som udgangspunkt i 3D, så fejl og ubehagelige overraskelser opfanges i projekteringsfasen og et gennemarbejdet projekt kan sikres.

DESIGN & TEGNING
droneinspektion

DRONEINSPEKTION

Overvejer du en droneinspektion af dit tag eller facade? Norconsult – INGENIØRVÆRKET kan hjælpe dig med en professionel gennemgang af din ejendom fra højden. Vores certificerede piloter garanterer en sikker og lovlig inspektion med vores drone, og vi kan optage billeder og videoer op til 4K opløsning, hvorfor din dokumentation vil stå kniv skarpt.

EL

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder projektering af el i både nye og eksisterende bygninger. Vi løser alle almindelige former for installationer, så du kan være sikker på at lovkrav og standarder er overholdt. Med dine behov i centrum finder vi den rigtige løsning, hvad enten der er tale om en simpel installation, eller mere avancerede styringer, smart homes mv.

EL
STATISKE BEREGNINGER

STATISKE BEREGNINGER

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder statiske beregninger på dit byggeprojekt, om det er nybyg, tilbyg eller renovering. Vi udfører statiske beregninger på både store og små byggesager, og har certificerede statikere til både KK2 og KK3/4.

TOTALRÅDGIVNING

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder totalrådgivning, som dækker projektet fra start til slut. Vi hjælper dit byggeprojekt, hele vejen fra idé til realisering. Med os ved roret, sætter vi det bedste hold til opgaven.

TOTALRÅDGIVNING
UDBUDSPROJEKTER

UDBUDSPROJEKTER

Norconsult – INGENIØRVÆRKET udfører udbudsprojekter, hvor vi sikrer økonomisk overblik, og minimerer risikoen for uforudsete omkostninger i løbet af byggeprocessen. Bygherre får indhentet sammenlignelige tilbudspriser ved entreprenører og håndværkere, og rådgives i forhold til disse.
Vi giver dig et økonomisk overblik inden projektet igangsættes, og risikoen for uforudsete udgifter i byggeriet minimeres. Vi giver et overblik over hvilket arbejde der gives pris på, og i hvilken kvalitet det skal udføres, således at der ikke kommer overraskelser senere i projektet.

VENTILATION

Ønsker du også et godt indeklima? Norconsult – INGENIØRVÆRKET kan projektere din næste ventilationsløsning i både nye og eksisterende bebyggelser. Korrekt udført ventilation har en kæmpe indvirkning på indeklimaet, og kan samtidig nedsætte bygningens samlede energiforbrug. Et korrekt udført ventilationsanlæg, kan ligeledes nedsætte risikoen for skimmelsvamp og fugtproblemer i bygningen.

VENTILATION
VVS

VVS

Norconsult – INGENIØRVÆRKET tilbyder gennemtænkte løsninger, ved projektering af vand- og varmeinstallationer i nye og eksisterende bebyggelser. I vores løsninger har vi fokus på god komfort, brugervenlig regulering, samt god driftsøkonomi uden store udgifter til løbende vedligeholdelse. Vi kan også tilbyde tilsyn ved udførelsen, så du er sikret på at du får den aftalte kvalitet af din installation.