INGENIØRVÆRKET er et firma med dygtige folk, med kompetencer og erfaringer indenfor forskellige fag, og derfor har vi mulighed for at rådgive om alt indenfor byggeri.

Vi vil sikre en stærk styring af projekterne, fra start til slut, hvor kunden føler sig tryg – dette ved at vi leverer til aftalt tid og pris. Det betyder noget i Vestjylland, hvor man er vant til at få noget for pengene. Alt kan forhandles og samme arbejde har ofte forskellige priser. Som rådgiver skal man kunne finde det bedste tilbud til kunden, og stadig have en tilfreds leverandør.

Derfor er styring og rådgivning af selve processen vigtig, lige fra idéen fødes, til udarbejdelsen af tegningerne, tilbudsindhentningen, kontraktindgåelse, byggestyringen, til afleveringen af projektet til kunden.

I INGENIØRVÆRKET har vi flere ben at stå på i forhold til ”almindelige” rådgivere, da vi medvirker med vores egne erfaringer i projektudviklingen af kundens projekter. Vi har stor erfaring med bl.a. komplicerede renoveringsopgaver, hvor bygherrens hverdag skal fungere samtidig med byggeriet, samt nybyggeri af industri, mellemstore og store kontorbyggerier. 

Når vi løser opgaver for vores kunder, sætter vi os i deres sted og sørger for at de får fuld valuta for deres penge!

om os
historie

HISTORIE

INGENIØRVÆRKET (tidl. Esbjerg Ingeniørerne frem til 2018) er stiftet af ingeniør Finn Bojsen i sommeren 2014. 

Efter 29 års erfaring fra rådgivningsbranchen var det tid til at etablere egen forretning, hvor den solide viden om byggeri kunne kombineres med projektudvikling. Finn har gennem årene gennemført mange store og små projekter, og er kendt for at være en dygtig ingeniør, der også kan præstere godt købmandskab.

I 2017 indtrådte Tage Øhlenschlæger i INGENIØRVÆRKET som partner og projektchef. Tage har en håndværksmæssig baggrund og er siden videreuddannet til konstruktionsingeniør. Siden 2014 har Tage primært arbejdet med bygherrerådgivning, projekt-, projekterings- og byggeledelse mv.

INGENIØRVÆRKET overtog 1. maj 2023 Almbjerg A/S Rådgivende Ingeniørfirma i Horsens, og åbnede derved et nyt kontor i Horsens. Overtagelsen kom som en del af et generationsskifte, hvor Allan Almbjerg fortsatte som seniorkonsulent, og samtidigt udfører certificeringsopgaver.

MISSION

  • Vi leverer kvalificeret rådgivning af alle projekter, uanset byggeriets størrelse, baseret på en bred erfaren medarbejderstab.
  • Vi leverer godt købmandskab, og et projekt der er godt gennemarbejdet.
  • Vi sætter os i kundens sted, og sørger for at de får fuld valuta for deres penge.

VISION

  • Vi vil kontinuerligt udvikle vores hold af dygtige medarbejdere, og tilføre dem nye kompetencer og viden.
  • Vi vil pleje vores medarbejdere - dyrke sammenholdet og arbejdsglæden, ved at give fuld opbakning og støtte.
  • Vi vil være din mest attraktive samarbejdspartner inden for rådgivningsbranchen.