Succesvirksomhed 2021

21. oktober, 2021

Vi er blevet kåret som Succesvirksomhed 2021 af Spar Nord og BDO - det er vi enormt stolte over, og sender takken videre til vores dygtige medarbejdere, og jer kunder der betror os jeres opgaver!

Erhvervsrådgiver hos Spar Nord Esbjerg, Glenn Sandholm udtaler:

"Ingeniørvidenskab kombineret med godt købmandskab - Det er en god cocktail." citat Finn Moe Bojsen.

Det har Finn og Tage sammen med sine medarbejdere år efter år bevist og selskabet har netop modtaget erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021.

Jeg har sammen med Flemming Bro Lund fra BDO haft den sande fornøjelse af at overrække årets statuette til Finn Moe Bojsen og Tage Øhlenschlæger som glade og stolte, på alle medarbejders vegne, modtog beviset på en rigtig stor succes!

De 2 herrer arbejder sammen med deres medarbejdere hårdt og målrettet i et ingeniørhus med "højt til loftet" og plads til fleksibilitet. Tage Øhlenschlæger fremhæver især at værdier som "Hellere lille og vågen..." og at "vi opfører os ordentlig", er dybt forankret i hele organisationen.

Erhvervsprisen er et bevis på en succesvirksomhed målt over en lang række parametre, og siden start i 2014 er INGENIØRVÆRKET vækstet kontrolleret under kyndig og dygtig ledelse.

Prisen uddeles til danske virksomheder, der år efter år leverer kontinuerlig vækst i indtjening, soliditet og samtidig skaber arbejdspladser.

Læs mere på www.succesvirksomhed.dk